Táplálékkiegészítők, vitaminok – Mi a 0. lépés?

Egyre több olyan érdeklődővel beszélünk a Testszerviz szolgáltatásról, akik szednek valamilyen vitamint, táplálékkiegészítőt.

Ez természetes is, hiszen olyan emberek keresnek fel bennünket, akik egészség tudatosak, keresgélnek az egészség témájában és felismerték, hogy bizony nagy szükség van ásványi anyagok, vitaminok, egyéb tápanyagok pótlására. Számos nagyszerű készítmény van már a piacon, egyre több igazi szakember, aki segít eligazodni a több száz lehetőség között.

Ugyanakkor van egy vissza-visszatérő gondolat ügyfeleink részéről. Sőt táplálékkiegészítőt forgalmazó ügyfelünk is elmondta, hogy nagyon változó az, hogy kinél milyen hatásfokkal működik az adott termék.

Van, aki kirobbanóan energikus lesz, van, akinél azonnal jelentős javulás van, és vannak olyanok, akiknél korlátozottan érnek el eredményeket. A termék remek, a tesztek és a sikerek azt bizonyítják, hogy jól működik, és még is vannak, akiknél nem úgy, ahogy kellene.

Ennek oka tapasztalataink szerint az, hogy a különféle felhasználók különféle testi állapotban vannak. Akinél a test jó állapotban van, az emésztés, felszívódás, bélrendszer rendben működik, azoknál nagyszerű eredményeket érnek el. Ahol a test nincs jól, ott ezek hasznosulása korlátozott.

Arra a következtetésre jutottunk, hogy 0. lépés lehet a testi állapot rendbehozatala, a test „befogadóképességének” javítása.

A Testszerviz szolgáltatást követően többen jelezték, hogy a beszedett vitamin, táplálékkiegészítő nagy durranást okozott, a hatás egészen elképesztő.

A vitaminok, táplálékkiegészítők működnek, hasznosak. Ha a test fel tudja használni őket. A vásárlók elégedettebbek lesznek, a gyártó cégek állításai egy termékről szinte mindenkinél a várakozásnak megfelelő eredményt hozzák, a jobb állapotban lévő test még jobban lesz, így mindenki nyer.

Egy egyszerű hasonlattal élve: Az elromlott autót hiába tuningoljuk, attól még nem javul meg. Egy jól működő autón a tuning gyorsaságot, több erőt, jobb működést fog eredményezni. Először a javítás, utána a tuning.

Ha ki akarod hozni a maximumot a vitaminok és táplálékkiegészítők kínálta lehetőségekből, akkor arról is kell gondoskodnod, hogy a tested tényleg be tudja őket fogadni, fel tudja őket használni.

Bencze Réka
Táplálkozási és Életmód tanácsadó – ingyenes személyes konzultáció, ha szeretnél már végre változtatni életeden!
Időpontkérés: 0753390684
E-mail cím: bencze.reka@yahoo.com

Save

Share this post

PinIt
scroll to top