2012-es X-Faktor koncert Marosvásárhelyen

A nagy népszerűségnek örvendő magyarországi tehetségkutató, az X Faktor sztárjai idén is Erdélybe látogatnak, az eseményt ezúttal a Félsziget Fesztivál szervezőcsapata rendezi.

Ez alkalommal a február 28. és március 4. közötti időszakban a legjobb 8 versenyzővel találkozhatunk Marosvásárhelyen, Kolozsváron, Csíkszeredában, Sepsiszentgyörgyön, Gyergyószentmiklóson és Székelyudvarhelyen, köztük természetesen Baricz Gergővel, a legsikeresebb erdélyi résztvevővel.

Marosvásárhelyen indul a második X-Faktor sztárjainak erdélyi turnéja, február 28-án landol az énekesek gépe a Transilvania repülőtéren, a koncert után pedig közönségtalálkozóra is sor kerül a marosvásárhelyi sportcsarnokban, írja a Székelyhon.ro.

Míg tavaly hatan léptek a marosvásárhelyi színpadra, idén Kocsis Tibor, Muri Enikő, Baricz Gergő, Tarány Tamás, Kováts Vera, Lil C., valamint a Rocktenors és az Apollo 23 fog színpadra lépni.

Mint ismeretes, tavaly fergeteges sikert aratott az első X-Faktor koncert városunkban, mintegy 1000 ember nem tudott bejutni a sportcsarnokba. A második X-Faktor koncert elmaradt, az akkor beígért jegyeket az új szervezőktől nem lehet igényelni, így mindenkinek új jegyet kell váltani az eseményre.

Jegyeket elővételben 25 lejért lehet vásárolni, míg a helyszínen 30 lej lesz egy jegy ára. A 12 éven aluli gyerekeknek 15 lejért lehet jegyet váltani, de csak szülői felügyelet mellett léphetnek be a koncert helyszínére. Jegyeket a Rádió Gaga, a Zebra CD Centerben, valamint Kultúrpalota jegypénztárában lehet vásárolni.

Forrás: Székelyhon.ro, Facebook

Share this post

PinIt
scroll to top