Szászrégenbe is ellátogat a Magyar Operettek Gyöngyszemei gála

A tavaszi koncertszezon egyik szenzációja volt az a kilenc előadásból álló operett-musical  turné, amely Erdély-szerte nagy tömegeket vonzott, és amely bebizonyította, hogy az operett igazi reneszánszát éli, a musical pedig ma, a legszeretettebb  zenei műfajok egyike.

Bár a produkcióra  még volt  meghívás más városokba is,  de közben a  Budapesti Operettszínház két fiatal művésze, Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté megkapták a Miss Saigon főszerepeit,  és mivel többhónapos  próbafolyamat kezdődött,  meg kellett, hogy  szakítsák a turnét. A “musicalek musicaljének” is nevezett darabot azóta is nagy sikerrel játsszák, de most néhány napra ismét Erdélyben láthatjuk  a két előadót. A műsor most is kellemes szórakozást ígér, hiszen a Csárdáskirálynő, Marica Grófnő, Víg özvegy,  Mágnás Miska című operettek akrobatikus táncokkal színezett részletei mellett, a jelen legsikeresebb musicalslágerei is elhangzanak olyan művekből, mint a Miss Saigon, Rebecca, Elisabeth, Rudolf, Rómeó és Júlia, Szép nyári nap – Neoton Musical , de lesz bőven meglepetés is, mivel a tavaszi turné műsora de lesz bőven meglepetés is, mivel a tavaszi turné műsora kibővül.

A Magyar Operettek Gyöngyszemei című gálaműsor helyszínei és időpontjai:

December 6-án, kedden, 19 órától Szászrégenben  az Eugen Nicoară Művelődési Házban.

Jegyek elővételben a jegypénztárnál.

7-én, szerdán, 19 órai kezdettel Brassóban a Redut ház nagytermében,

Jegyek elővételben a Redut jegypénztáránál  és a Brassói Lapok szerkesztőségében,

8-án, csütörtökön, 19 órai kezdettel a Kolozsváron a Kogălniceanu utcai  Casa universitarilor ( volt Filharmónia) nagytermében,

Jegyek elővételben: a Magyar Opera jegypénztáránál, valamint az előadás előtt a helyszínen.

9-én, pénteken, 19 órától Korondon  az Új Kultúrházban.

Jegyek elővételben a kultúrigazgatónál

10-én, szombaton, 19 órától Gyergyóremetén, a Kultúrházban.

Jegyek elővételben a jegypénztárnál.

A jegyek  ára valamennyi helyszínen: 20 lej.

Share this post

PinIt
scroll to top