Frunda György: Elég a hazugságból

Marosvásárhely jelenlegi polgármesterét teszi felelőssé Frunda György, az RMDSZ polgármesterjelöltje azért, hogy a városban nehézkes a közlekedés. A politikus szerint úgy a magyar, mint a román nemzetiségű városlakók változást szeretnének.

Készül a kampánystartra az RMDSZ Maros megyében. Mint a szövetség marosvásárhelyi polgármesterjelöltje elmondta, többen is megkeresték őt, illetve stábját és felajánlották neki, hogy segítenek. A politikus szerint nem csak magyar, de román nemzetiségű városlakók is szeretnék segíteni a kampányt.

Bemutatták az RMDSZ marosvásárhelyi és megyei tanácsoslistáit

Frunda György szerint Dorin Florea polgármesternek, a Demokrata-liberális Párt alelnökeként jelentős szerepe van abban, hogy csökkent a közalkalmazottak fizetése. Azért is a jelenlegi városvezetőt teszi felelőssé, hogy a nyugdíjasoknak kevesebb pénzből kell gazdálkodniuk, mint korábban.

„Ő a felelős azért, hogy Marosvásárhelyen még mindig nem lehet rendesen közlekedni. Ő felelős azért, hogy az emberek nem tudják, ki milyen alapon nyert el különböző szerződéseket, és nem számolt el ezekkel. Ebből elég.” – nyilatkozta az Erdély TV-nek Frunda György polgármester-jelölt.

Frunda György elmondta, meg szeretné hallgatni az emberek javaslatait, és erre az egyik legjobb alkalom május 1-jén lesz, amikor az RMDSZ majálisozni hívja a marosvásárhelyieket a Maros partjára.

Forrás: Erdély TV

Share this post

PinIt
scroll to top