Hová mehetünk a hétvégén?

Újabb hétvége, újabb lehetőségek a szórakozásra és kikapcsolódásra. Íme hát a kínálat:

– holnap, azaz szombaton Focul Viu koncertezik a The Office Clubban, este 10 órától. A fiúk fellépése körülbelül éjjeli 1-ig tart.

– ugyancsak szombaton, a Temptation Club Vali Bărbulescu lemezlovas pörgetéseinek ad helyet, este fél 11 órától.  Bărbulescu a romániai szakma legjobbjai közé tartozik, ezért sem érdemes kihagyni a hajnalig tartó bulit. A belépő 15 lejbe kerül – éjfél előttig. Éjfél után már 20 lejért lehet belépőjegyet váltani.

– szombaton kerül sorra az Avi-Cola Clubban Kapi fellépésére is, este 10 órai kezdettel. A dj várhatóan a hajnali órákig biztosítja a jó zenét. A jegy ára 10 lej, asztalfoglalásért pedig a 0757 250 054-es telefonszámot lehet tárcsázni.

– még mindig szombatra szól a következő ajánlat is: a Select Boutique Clubban „Las Vegas Party” címmel szerveznek bulit, este 23 órától. A hangulatot a garantáltan jó zene mellett a legelegánsabb öltözékek, valamint a minőségi italok biztosítják majd.

– kulturális rendezvénnyel zárul a lehetőségek sora erre a hétvégére: mától április 4.-ig tart nyitva Segesváron Petru Purcariu „Azonosságok” elnevezésű kiállítása. A tárlatnak az Óratorony földszintjén lévő ideiglenes kiállítóterem ad helyet, a belépés pedig díjtalan.

De ne feledkezzünk meg a vasárnapig zajló Gastropan kiállításról sem, amennyiben a gasztronómia művészetére lennénk kíváncsiak.

Share this post

PinIt
scroll to top