Szabó Előd és a Titán énekli az RMDSZ kampánydalát

A Titán együttes frontembere, Szabó Előd énekli az RMDSZ kampánydalát, amelynek a Váltás MOST! címet adták.

Tegnap került fel a YouTube videómegosztó oldalra az RMDSZ kampánydala, a Váltás MOST!, amelyet Szabó Előd, a Titán frontembere ad elő.

„Ne bízzuk másra, amit most eldönthetünk
Ne nézzünk hátra, hogyha most ébredhetünk
Gyere el újból, hogyha érdekel hol élsz
Tanulj a múltból, nem elég az csak ha remélsz” – énekli Szabó Előd a dalt, amelyet ő maga írt és amelyet tegnap, az RMDSZ kampánynyitó rendezvényen is előadott.

„Vásárhely többet érdemel – Váltás MOST!
Vásárhely végre ébredj fel – Váltás MOST!
Légy ott mert szükség van most rád
Szavazzunk együtt glóriát
Vesszen el minden Góliát!”

„Aki váltást akar, muszáj a legesélyesebb jelöltet támogassa.” – hangsúlyozta az RMDSZ polgármesterjelöltje tegnap este az RMDSZ kampányindító rendezvényén.

Frunda György programjának néhány elemét is megemlítette: terelő utak építése, kerékpár utak létrehozása, a főtéren vasárnapi piac felállítása, áfamentes vásárlás helyi kereskedőktől, kisiparosoktól. Korcsolyapálya befejezése, új stadion, parkolóházak építése.

„Ha váltást akarnak, a szavazatot adják a legesélyesebb jelöltnek. Bernády hagyományaira építve európai várost tudok építeni Marosvásárhelyből. Nem azt akarom, hogy minket, magyarokat toleráljanak, inkább tiszteljenek. Azt a Vásárhelyt akarom, amely gyerekkoromban volt: ha hozzánk román fiú jött, magyarul beszélt, ha én mentem hozzájuk, románul, ha elmentünk valahová együtt, akkor németül. Csak együtt lehetünk sikeresek.” – fejezte be beszédét Frunda György.

Nektek hogy tetszik az Előd által írt dal?

Fotó: Váltás Most – Facebook

Share this post

PinIt
scroll to top