Tombolt Marosvásárhely az X-Faktor koncerten

Tíz éve nem voltak ennyien a marosvásárhelyi sportcsarnokban, mint ahányan tegnap este az X-Faktor sztárjainak koncertjén.

Közel három órás show-val lepte meg a marosvásárhelyi közönséget az X-Faktor hat döntőse, a marosvásárhelyi közönség pedig megmutatta, valóban méltó Erdély legjobb közönsége címére, hiszen a közel hatezres tömeg végig tombolt, sikított és együtt énekelt az RTL Klub sztárjaival.

Hetekkel ezelőtt lehetett tudni, nagy lesz az érdeklődés az eseményre, de hogy ennyien lesznek azt senki sem gondolta volna. Kakasi Mihály, a Rádió Gaga műsorvezetője elmondta, tíz éve, a Rádió Gaga nyitóbulija óta nem látott ennyi embert a sportcsarnokban. A tömeg nemcsak bent volt nagy, de a sportcsarnok előtt is csaknem 1500-ra tehető azoknak a száma, akik nem jutottak be a helyszínre.

Noha a szervezők Wolf Katit ígérték a hat döntős egyikeként, ő mégsem élvezhette a marosvásárhelyi közönség szeretetét, helyette Shodeinde Dorka lépett fel, aki annyira élvezte a fellépést, hogy kijelentette, nem akar innen hazamenni. Janicsák Veca érzékenységével, Király L. Norbi vadságával kápráztatta el a közönséget. Norbi olyannyira beleélte magát, hogy egy rögtönzött stripteast is leadott, a lányok nagy örömére. Takács Nikolas a határon túli magyarokért emelte fel a szót, míg Vastag Tamás és Vastag Csaba sármjával csavarta el a közönség hölgy tagjait.

A két és fél órás koncert alatt a marosvásárhelyi közönség apait-anyait beleadott, együtt énekelt az énekesekkel, a lányok sikításban voltak bajnokok, valósággal őrjöngött a sportcsarnok.

Fülöp Imre, a Defender Műsor- és Rendezvényszervező Iroda vezetője és egyben a koncert szervezője, büszke lehet, hogy egy olyan koncertet hozott el szülővárosába, amelyet sokat fognak majd emlegetni és amely megdöntött egy több éves rekordot.

X-Faktor közönségtalálkozó Marosvásárhelyen – Képek

Vastag Csaba – Wherever you will go

Takács Nikolas – Halleluja

Vastag Tamás, Janicsák Veca

Janicsák Veca

Janicsák Veca – I will always love you

Janicsák Veca – Most múlik pontosan

Takács Nikolas – Akad, amit nem gyógyít meg az idő sem

Vastag Csaba – Hangokba zárva

Takács Nikolas – A boldogság és én

Király L. Norbi hatalmas volt Marosvásárhelyen

Share this post

PinIt
scroll to top