Vesztett a Vásárhelyi Szörnyek a Crusaders Kolozsvár ellen (6-53)

Vasárnap újra pályára lépett Marosvásárhely amerikai futball csapata, a Vásárhelyi Szörnyek (Mureş Monsters). Az országos bajnokság 4., főcsoportok közötti fordulójában az ellenfél a kolozsvári Crusaders csapata volt.

Fotó: Kósa Géza/Facebook

Fotó: Kósa Géza/Facebook

Akárcsak az előző, Warriors Bukarest, elleni találkozón a hazaiak nagyon nehezen lendültek játékba és csak az utolsó két negyedben tudták játékukkal megszorongatni a bajnokság egyik legfőbb esélyesének számító kolozsváriakat, de ekkor már a mérkőzés végkimenetele nem volt kétséges.

Végeredmény: Mureş Monsters – Crusaders Kolozsvár 6-53 (0-6, 0-34, 0-6, 6-7).

A hazaiak pontjait Hallai Gabriel (6 pont – 1 touchdown elkapásból) szerezte.

Ezzel az eredménnyel a Szörnyek 0-3 mutatóval a keleti csoport utolsó helyén állnak, ami azt jelenti, hogy csak matematikai esélyei maradtak az elődöntőbe való jutáshoz.

A negyedik forduló másik mérkőzésén: Warriors – Locomotives 26-12. Jövő héten játsszák a 89ers Temesvár – Rebels Bukarest találkozót.

Legközelebb május 2-án lépnek pályára a Szörnyek, amikor a csoporton belüli visszavágók első fordulójában idegenben játszanak a Warriors ellen, majd május 10-én hazai pályán fogadják a Rebels együttesét.

Nagy Attila

Share this post

PinIt
scroll to top