KISS FOREVER BAND koncert a JAZZ-ben

Szeptember 26-án, este 7 órától szeretettel várjuk a rock zene rajongóit egy fergeteges Kiss Forever Band koncertre a Jazz&Blues Club-ba, a Sinaia utca, 3-as szám alá.

A magyarországi Kiss Forever Band 1995-ben alakult. Kezdetben csupán önmaguk és közönségük szórakoztatására léptek színpadra Magyarország népszerű klubjaiban. De a váratlan siker arra késztette őket, hogy együtt maradjanak és további koncerteket adjanak. Nagyszerű előadásmódjuk rövid időn belül felkapottá tette őket. Megalakulásuk óta több mint 724 koncertet tudhatnak maguk mögött Európa és Ázsia különböző országaiban. Az együttes tagjai: Vári Zoltán –Starchild- (ritmusgitár), Fűzfa Zoltán –Demon- (basszus), Maróthy Zoltán –Spaceace- (szólógitár) és Tobola Csaba –Catman- (dobok). A koncertet a kolozsvári Dio Tribute Band nyitja. Meghívottak: a Kontrax, Hungry for Heaven, My Hands és az In Chain együttesek.

Jegyek kaphatók: elővételben – 15 lejért- a VHR Pub-ban és a Traffic House-ban (Petőfi tér, 1); valamint – 20 lejért – a koncert előtt, a Jazz&Blues Club-ban. Asztalfoglalás: 0724-400-322. Szeretnél belehallgatni a csapat zenéjébe? Megteheted itt:

Share this post

PinIt
scroll to top