Dr. Kádár Annamária előadása az Ariel Bábszínházban Március 19-én

Március 21. nem csupán a meteorológiai tavasz kezdete, hanem a bábszínház világnapja is. A 2014-ben, a Budapest Bábszínház által életre hívott kezdeményezés – a figyelemfelkeltés mellett – arra is törekszik, hogy megerősítse a bábszínházak helyét, fontosságát a közvélemény szemében, növelje a hivatásos intézmények iránti elkötelezettséget, új nézőket nyerjen meg a műfajnak. Mivel ehhez a váratlanság és a szokatlanság a legjobb eszköz, ezen a napon a bábszínházak falain kívül, közterületeken is megmutatják magukat a bábosok.

kadar-annamaria

Az eseménysorozat célja az, hogy ráirányítsa a figyelmet a magyar nyelvű bábművészetre, annak sokszínűségére, így ez a nap az összes magyarországi és határon túli, hivatásos és független bábszínház közös ünnepévé váljon.

Az Ariel Színház március 19-én, szombaton du. 5 órakor ünnepli a világnapot  egy neves előadó és kiváló szakember, Dr. Kádár Annamária: „Beleszeretni a világot gyermekünk szívébe” – A mese és a bábjáték szerepe a gyermek érzelmi intelligenciájának fejlesztésében című előadásával.

Ezt megelőzi egy bábos meglepetés, a váratlanság és szokatlanság jegyében.

Dr. Kádár Annamária előadása alatt a bábszínház színészei gyermekfoglalkozást tartanak a kicsiknek a színház konferencia termében.

A belépés díjtalan!

Share this post

PinIt
scroll to top