Magyar szinkronos mesefilmet vetítenek Marosvásárhelyen


Újabb magyar szinkronos animáció kerül a romániai mozikba a Cine Europa forgalmazásában. Február 23-tól indul a Hihetetlen történet az óriás körtéről című gyerekfilm magyar szinkronnal több romániai moziban.

Az idei Berlini Nemzetközi Filmfesztivál Kristály Medve-díjra jelölt animációk legesélyesebb alkotását láthatják az érdeklődök a következő városokban:

Kolozsvár (Cinema City Iulius, Victoria/Győzelem mozi),
Marosvásárhely (Cinema City),
Nagyvárad (Cinema Palace),
Sepsiszentgyörgy (Művész mozi)

A Jakob Martin Strid neves dán képregény-rajzoló gyermekkönyve alapján készült animációban, akárcsak a könyvben, rendkívül humoros és megannyi vad ötlet ölt testet. Aki szereti a kalandokat, a rejtélyeket és az izgalmas szerkezeteket, biztosan élvezni fogja. Már egészen kis kortól ajánlott (4+).

Micó és Sebastian egy szép napon palackba zárt üzenetre bukkan a tengerparton. A palackot a korábban eltűnt polgármesterük bocsájtotta vízre, az üzenetében pedig azt írja, hogy a Titokzatos Szigeten tartják fogva. Mitcho és Sebastian útnak indulnak, hogy kiszabadítsák polgármesterüket és útközben olyan felfedezést tesznek, ami óriási örömmel fog szolgálni városuknak.

Ha érdekelnek további cikkeink, szeretnél meglepetés kedvezményeket iratkozz fel hírlevelünkre!