Soós Zoltán: „Megóvjuk a polgármester választás eredményét Marosvásárhelyen!”

Csalás gyanúja miatt megóvja a polgármester választás eredményét Soós Zoltán független polgármesterjelölt, ezt Facebook oldalán közölte választóival az előljáró.

soos-szavaz

Csalás alapos gyanúja miatt megóvjuk a polgármester választás eredményét Marosvásárhelyen! Ezúton is megkérjük azokat a Marosvásárhelyieket, akik a tegnapi nap folyamán bármilyen választási visszaélést észleltek, vagy tárgyi bizonyíték birtokában vannak, jelezzék azt a mai nap folyamán, vagy legkésőbb holnap déli 12 óráig a sooszoltan@sooszoltan.ro email címen, vagy a 0745499455 telefonszámon vagy Facebookon. – tette közzé Facebook oldalán Soós Zoltán, aki hozzátette tartoznak ennyivel a választoknak.

„Óvásunkat számtalan gyanú indokolja és tartozunk ezzel annak a több ezer marosvásárhelyi polgárnak is, aki bizalmat szavazott a város felszabadítására. Kérem osszák meg, hogy jusson el mindenkihez!” – tette hozzá.

A helyi tanácsban az RMDSZ 10 mandátumot szerzett, a PNL hatot (egyiket visszaosztással), a PSD négyet, a Szabad Emberek Pártja hármat (egyet visszaosztással).

Share this post

PinIt
scroll to top