Visszaülnek székeikbe az X-Faktor mentorai

Ősszel indul az X-Faktor 2012-es szériája, az ifjú tehetségeket pedig ismét Keresztes Ildikó, Geszti Péter, Nagy Feró és Malek Miklós veszi szárnyai alá.

Bevált csapaton ne változtass! Az RTL Klub is úgy gondolta, nincs szükség arra, hogy bárkit lecseréljen a nagy sikerű X-Faktor mentorai közül, így a négy mentor harmadszorra fogja együtt kiválasztani azokat az énekeseket, akik ringbe szállhatnak a győzelemért.

De addig még hosszú az út, először több ezer jelentkezőt kell meghallgatniuk, hogy a Táboron és a Mentorok házán keresztül eljussanak az élő show-ig 3-3 mentorálttal, és megkezdődjön az igazi csata mind az énekesek, mind mentoraik között.

2010-ben Nagy Feró tanítványa, Vastag Csaba vihette el a fődíjat, ekkor Keresztes Ildikó két énekesével állt a döntőben, Király L. Norbi harmadik, Takács Nikolas pedig második helyezett lett. 2011-ben Keresztes újra a 25 év alatti fiúkat kapta, ekkor Baricz Gergővel jutott be a legjobb három közé.

Nagy Feró a 25 év alatt lányok mentoraként újra döntős lett, de Muri Enikőt végül maga mögé utasította Kocsis Tibor, akit Malek Miklós egyengetett a győzelem felé vezető úton a 25 év felettiek kategóriájának mentoraként.

Forrás: RTL Klub

Share this post

PinIt
scroll to top