Zöld szám, az alpolgármesterrel való telefonbeszélgetésekre

Mától kezdődően, délután 17.30 és 19.30 óra között, Claudiu Maior alpolgármester telefonon is elérhető lesz a marosvásárhelyiek számára.

Ennek értelmében, minden keddi napon a 0800 888 999-es zöld telefonszámot (ingyenes vonalat) tárcsázva, az alpolgármester fog személyesen válaszolni a marosvásárhelyiek hívására.

A telefonvonal létrehozásának célja az, hogy közvetlen kapcsolatot teremtsen a város lakói és az önkormányzat között. Így, akinek panasza, észrevétele, javaslata, kérdése, esetleg jótanácsa van a Polgámesteri Hivatal működésére és hatáskörére nézve, ezt mától kezdődően el is mondhatja Claudiu Maior alpolgármesternek.

A beszélgetéseket megőrzik, a megfogalmazott üzenet hossza legtöbb 1 perc lehet. Amennyiben választ is szeretne kapni a betelefonáló, ajánlott, hogy elárulja a nevét, és megadja a telefonszámát is, amelyen majd visszahívhatják.

A jelentett problémákat továbbítani fogják az önkormányzat szakosztályainak, ahol megpróbálják orvosolni azokat. Ezt követően, felveszik a kapcsolatot a betelefonálóval, vagy időpontot jegyeznek elő számára egy személyes meghallgatásra.

A hívások a Romtelecom hálózatából fogadhatók.

Share this post

PinIt
scroll to top